رقابت بیش از ۵۰ ورزشکار از کیش در مسابقات مناطق آزاد قشم

بیش از ۵۰ ورزشکار از پرسنل سازمان منطقه آزاد کیش برای حضور در مسابقات ورزشی مناطق آزاد ۱۴۰۳ راهی جزیره قشم شدند.

به گزارش روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش، بیش از ۵۰ ورزشکار از پرسنل سازمان منطقه آزاد کیش برای حضور در مسابقات ورزشی مناطق آزاد ۱۴۰۳ راهی جزیره قشم شدند.

این رقابت‌ها که از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه برگزار می‌شود، شامل ۶ رشته ورزشی فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، دارت، فوتبال دستی و شطرنج است.

فرزاد رادبوی، معاون ورزش و تفریحات سالم، با اشاره به استقبال گسترده پرسنل سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه از این مسابقات، گفت: «هدف اصلی این رقابت‌ها، افزایش نشاط و ارتقای روحیه ورزشی کارکنان است.»

کاروان ورزشی کیش متشکل از ورزشکاران در دو گروه بانوان و آقایان  در این دوره از مسابقات حضور دارد و برای کسب افتخار در برابر تیم‌های مناطق آزاد دیگر به میدان خواهد رفت.

مسابقات ورزشی مناطق آزاد ۱۴۰۳، یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای ورزشی کارکنان مناطق آزاد کشور است که هر ساله با حضور تیم‌های برتر از مناطق مختلف برگزار می‌شود.