استفاده گسترده از امکانات شرکت عمران، آب و خدمات کیش برای فرهنگسازی، آموزش و افزایش مهارت های فردی با هدف ریشه کنی مصرف مواد مخدر

شرکت عمران، آب و خدمات در جهت ارتقاء آگاهی عمومی و افزایش مهارت های فردی به عنوان گام های نخست پیشگیری از اعتیاد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش همکاری می کند

به گزارش روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات، عبدالنبی شرفی سرپرست این شرکت به مناسبت گرامیداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر ظهر امروز شنبه ٥ تیر با مسئولان و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش دیدار و گفتگو کرد.
وی با تجلیل از تلاش هوشمندانه اعضای این شورا در شناخت شرایط خاص جزیره کیش و ارائه راهکارهای عملی برای مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: آموزش به عنوان مهم ترین رکن در پیشگیری مقوله ای کلیدی است که باید به آن توجه ویژه داشت.
شرفی با اشاره به نقش موثر خانواده ها در حفظ کودکان و نوجوانان از بلای خانمانسوز اعتیاد و تقویت مهارت های فردی تصریح کرد: آماده ایم تا در کنار همه دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر، برای حفظ و ارتقاء سلامت فضای کیش تلاش کنیم.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات با بیان اینکه برخی نقاط کم تردد در اماکن عمومی و فضای شهری کیش، به نقاط امنی برای معتادان تبدیل می شود تاکید کرد: بهینه سازی این فضاها و تبدیل آن به پارک و اماکن تفریحی و تأمین روشنایی نقاط تاریک در بخش های مختلف فضای شهری راهکارهای کاهش تخلفات  و افزایش امنیت شهروندان است که با جدّیت در شرکت عمران، آب و خدمات پیگیری می شود.
علی فائقی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش نیز ضمن تقدیر از همراهی شرکت عمران، آب و خدمات برای موفقیت برنامه های راهبردی مبارزه با مواد مخدر و ریشه کنی اعتیاد گفت: مبارزه با مواد مخدر یک موضوع فراگیر و ملی است که برای موفقیت کامل آن و عملیاتی شدن برنامه های راهبردی، مشارکت همگانی و گسترده مردم و همه نهادها ضروری است.
وی با تقدیر از همکاری خوب ادارات آموزش و پرورش و بهزیستی برای تقویت فعالیت های آموزشی، آگاهی بخشی و طرح های پیشگیرانه گفت: تعیین تکلیف برخی اماکن مخروبه و اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر و کمک به درمان و بازپروری آنها در شهرهای خودشان در ماه های گذشته سبب افزایش چشم گیر امنیت فضای  شهری کیش وکاهش شمار معتادان شده است.
به گفته علی فائقی شورای هماهنگی مواد مخدر متشکل از کمیته های پنجگانه مقابله، حقوقی، فرهنگی، مشارکت مردمی و درمان است که ریاست این کمیته ها به ترتیب بر عهده فرماندهی نیروی انتطامی، رئیس دادگستری، اداره بهزیستی، هلال احمر و ریاست مرکز توسعه سلامت کیش است که با تعاملی گسترده در جهت ریشه کنی اعتیاد و مبارزه با عرضه و توزیع مواد مخدر در کیش فعالیت می کنند.
همچنین برگزاری دوره های آموزشی ویژه خانواده ها و دانش آموزان، تقویت برنامه های فرهنگی و آموزشی، تأمین تجهیزات سخت افزاری با هدف حمایت از فعالیت های پلیس پیشگیری، مستند سازی فعالیت های نظارتی، توسعه کمی و کیفی فعالیت های اطلاع رسانی و تولید محتواهای تبلیغی و آموزشی از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
لازم به ذکر است کنفرانس بین المللی مبارزه با اعتیاد و قاچاق مواد مخدر از تاریخ 17 تا 26 ژوئن 1987 در شهر "وین" به منظور ابراز عزم سیاسی ملتها در امر مبارزه با پدیده خانمان سوز و شوم مواد مخدر تشکیل و سندی در چهار فصل تنظیم شد که بیش از 35 مورد اقدام عملی را همچون ارزیابی میزان مصرف، پیشگیری از طریق آموزش، نقش رسانه ها در بازگشت معتادان به دامن اجتماع و معالجه آنان، ریشه کنی مزارع غیر مجاز خشخاش، نابودی شبکه های عمده قاچاق مواد مخدر، همکاریهای حقوقی کشورها  را در خود جای داده است. این سند در 26 ژوئن مصادف با 5 تیرماه به اتفاق آراء مورد تأیید و تصویب کشورهای شرکت کننده قرار گرفت و سالروز تصویب این سند به نام روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اعلام شد.