ابراز علاقمندی نایب رییس کنفدراسیون قایقرانی آسیا برای تبدیل کیش به مرکز جهانی مسابقات قایقرانی
محسن نظرپور از انجام مقدمات امضای تفاهم نامه مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش با کنفدراسیون قایقرانی آسیا برای میزبانی از رقابت های بین المللی این رشته ورزشی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش، محسن نظرپور با حضور در دوره آموزشی مدیریت قایقرانی بادبانی که با همکاری مشترک کنفدراسیون سیلینگ آسیا و فدراسیون قایقرانی کشورمان در کیش برگزار شد ضمن اشاره به آثار مفید این ورزش بر تقویت توانایی های ذهنی نسل جوان اظهار داشت : با توجه به اینکه قایقرانی قدرت تصمیم گیری سریع و اعتماد به نفس را در نسل جوان تقویت می کند ما از برگزاری دوره های آموزشی و مسابقات ملی و بین المللی این رشته در کیش استقبال می کنیم.
وی با اشاره به امکانات خوب جزیره کیش برای برگزاری مسابقات ورزشی دریایی و ساحلی گفت: ما آماده ایم تا میزبان مسابقات بین المللی قایقرانی بادبانی در کیش باشیم .
مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با بیان اینکه نهادینه کردن این ورزش در شهرهای ساحلی مانند جزیره کیش می تواند به استقلال شخصیتی و توانایی تصمیم گیری کودکان و نوجوانان ما کمک کند تصریح کرد: آمادگی داریم تا با امضای یک تفاهم نامه همکاری بین مرکز ورزش و تفریحات سالم و کنفدراسیون جهانی قایقرانی ، جزیره کیش به مرکزی برای برپایی رقابت های ورزشی این رشته مهیج تبدیل شود.
لازم به ذکر است نخستین دوره مدیریت قایقرانی بادبانی (سیلینگ) از ۲۲ تا ۲۶ خرداد به میزبانی هیات قایقرانی منطقه آزاد کیش در مجموعه مارینا کیش برگزار شد و عبدالرحمن ارشد، نائب رییس کنفدراسیون سیلینگ آسیا و از مدرسان ارشد فدراسیون جهانی تدریس این دوره را برعهده داشت .
وی با اشاره به امکانات خوب ورزشی جزیره کیش و ورزشکاران توانمند و با انگیزه ایران گفت: تقویت زمینه رشد ورزشکاران نونهال و جاون ایرانی در رشته قایقرانی یک سرمایه گذاری ارزشمند برای تربیت نسل آینده ساز کشور است تا بتوانند در شرایط سخت بهترین تصمیم را اتخاذ کنند.
نائب رییس کنفدراسیون سیلینگ آسیا با بیان اینکه پاکستان در زمینه قایقرانی بادبانی عملکرد مطلوب و ارزشمندی در سال های اخیر داشته است ابراز امیدواری کرد توسعه همکاری های میان فدراسیون قایقرانی ایران و هیات قایقرانی کیش با کنفدراسیون قایقرانی آسیا امکان تبادل دانش و اطلاعات در این عرصه را برای ورزشکاران ایران و پاکستان فراهم کند.
وی قایقرانی را ورزشی منحصر بفرد دانست که بیش از توان جسمی بر بهبود توانایی های ذهنی افراد به ویژه نوجوانان و جوانان تاثیر گذار است.
لازم به ذکر است در این دوره ۲۰ ورزشکار مجرب و موفق کشورمان با سوابق فنی، تخصصی و کارشناسی حوزه قایقرانی بادبانی حضور داشتند.